Reiki behandeling

Reiki Master Cursus (Reiki 3)

Tijdens deze eendaagse reiki cursus werk ik met maximaal 4 deelnemers.

 

Middels de master inwijding ga je het (innerlijke) transformatieproces aan op spiritueel niveau. Je leert het spiritueel lichaam te behandelen en te werken met het krachtige master symbool.

Inhoud reiki master cursus

De afstemming op het master symbool zorgt ervoor dat de Reiki energie kan worden toegepast om inwijdingen in de Reiki energie te geven. Ook wordt jouw energie overdracht krachtiger door deze laatste afstemming en maak je opnieuw een stap in jouw spirituele ontwikkeling. Het master symbool richt zich namelijk op het spiritueel lichaam.

 

Wat kun je op deze dag verwachten?

  • Je ontvangt de reiki master inwijding.

  • Je leert werken met het master symbool.

  • Je leert hoe je anderen kunt inwijden.

  • Hoe reguleer je als Master Ki door jouw lichaam.

  • Meditatie: ontmoet je gids. 

  • Er is alle ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

Na deze reiki master  cursus help ik je graag wanneer je vragen hebt over de opzet van jouw eerste reiki cursus. Ook ben je van harte welkom om een keer mee te kijken bij één van mijn groepscursussen. 

Tarieven & locatie 

Prijs:         € 297,-                                                                                                           (incl. btw voor paritculieren, ex. btw voor bedrijven)

Locatie:   Borgerstraat 102 of Vasco Da Gamastraat, Amsterdam    

Tijdstip:   10:30 uur tot 16:30 uur 

Studio da Vasco, Amsterdam

Adres: Robert Kochplantsoen 19, Amsterdam. 

Gratis parkeren op zondag. 

Planning 2022

zondag 20 november 2022 - locatie: Robert Kochplantsoen 19, Amsterdam. 

*Gratis parkeren op zondag. 

Wat is handig om mee te nemen? 

Wat is handig om mee te nemen? 

-    Lunch (bij voorkeur niet een te zware lunch in verband met de energie doorstroming).

-    Een boekje/schrift en pen om dingen op te schrijven.

-    Trek gemakkelijk zittende kleding aan. 

-    Warme sokken of sloffen (geen schoenen is prettig bij reiki).

-    Drink van tevoren niet te veel koffie (een kop koffie mag gerust). 

Voor thee en wat lekkers wordt gezorgd. Het is niet nodig om iets voor te bereiden. 

Reinigingsperiode en nazorg

Bij een inwijding worden er eventuele blokkades in lichaam en geest doorbroken. Ook jouw kanalen komen meer open te staan. Jouw lichaam zal hierna dan ook een reinigingsperiode doormaken. De duur kan variëren van een week tot een aantal weken. De ervaringen hierin zijn verschillend. Het kan zijn dat je merkt dat er oude emoties loskomen of dat je bijvoorbeeld vermoeid bent. Mijn ervaring is dat dit vaak van korte duur is. Je wordt als het ware opgeschoond. Het kan ook zijn dat je niet veel merkt. Er is geen goed of fout. Voel je vrij om na de cursus contact met mij op te nemen wanneer je tegen iets aanloopt of vragen hebt. Voel je ook vrij om mooie ervaringen te delen.

Reiki beoefenen is passief en eenvoudig, hoe gek dat ook klinkt, maar door niets te doen is alles gedaan. Je fungeert als kanaal voor de energie. Jouw intentie en vertrouwen zijn hierbij krachtige factoren die de stroom van reiki kunnen beïnvloeden. Dit klinkt relatief makkelijk, maar je zal ondervinden dat dit juist veel oefening vraagt. Gun jezelf de tijd. Je kunt na een cursus altijd bij mij terecht voor vragen en begeleiding. Ook kun je bij mij terecht wanneer je wilt praten over jouw ervaringen op persoonlijk vlak en de reinigingsperiode na een reiki inwijding. 

Na deelname aan de cursus ben je van harte welkom om deel te nemen aan de facebook-groep waar cursisten van Reikibron elkaar kunnen vinden, ervaringen kunnen delen en vragen kunnen stellen aan de groep.

Ja, ik doe graag mee:  

Via onderstaand contactformulier kun je je opgeven voor de cursus. Je ontvangt binnen 48 uur per email een bevestiging van jouw aanmelding. In deze email vind je ook alle praktische informatie, waaronder de betaalgegevens. 

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact met mij op via: 0648790183 (whatsapp/sms), reikibron@gmail.com of vul het contactformulier in met jouw vraag. 

*Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Contactformulier