Over mijn werkwijze

promo-spiritual-care-800x468 reikibron.jpg

Reiki behandeling & Reading

Bij deze sessie ontvang je een volledige reiki behandeling en fungeer ik als kanaal naar spirit, voor het ontvangen van boodschappen en antwoorden op jouw vragen. Wat de reiki behandeling inhoudt kun je terug lezen bij de dienst 'Reiki behandeling'. 

Deze combinatie sessie is een krachtige vorm van heling, dan wel jouw bewustwordingsproces. De boodschappen landen namelijk niet alleen in jouw 'hoofd' maar worden tegelijkertijd door de reiki behandeling de inzichten ook beter opgenomen en geïntegreerd in jouw energieveld.

Je staat na deze behandeling direct beter in contact met jouw kern, jouw licht. Dit betekent dat je gemakkelijker begeleiding en boodschappen kan ontvangen van jouw ziel en de spirituele wereld. Kijk bij het kopje 'na de reiki behandeling' wat je kunt doen om het optimale uit jouw sessie te halen. 

Deze combinatie sessie duurt 75 minuten. Afhankelijk van jouw behoefte en wat er speelt starten we met een reiki behandeling of sluiten we hier mee af. Er is alle ruimte voor al jouw vragen en onderwerpen die je wilt behandelen. 

Dit is een veel geboekte behandeling. Wanneer je deze sessie hebt ervaren kun je in de daarop volgende weken/maanden vaak goed uit de voeten met een reiki behandeling van 45 of 60 minuten. 

Na de behandeling blijft de levensenergie doorstromen in jouw veld. Je staat na de behandeling beter in contact met jouw kern en intuïtie. Wanneer je je hier bewust van bent biedt dit mogelijkheid om nog meer uit de behandeling te halen. Hiervoor nodig ik je dan ook graag uit. Klik hier voor meer informatie over wat je zou kunnen doen na de behandeling om jouw proces verder te ondersteunen.