Reiki privé cursus - 1, 2 en master

Zou je graag nog dieper duiken in jouw persoonlijke spirituele ontwikkeling? Dan is de privé cursus wellicht wat voor jou. Je

In een privé cursus is er volledige 1:1 aandacht voor jouw spirituele ontwikkeling. Gedurende de hele dag ben ik afgestemd op jouw energieveld. Dit betekent dat de informatie die je ontvangt is afgestemd op jou. Ik kijk waar jouw (eventuele) blokkades nog liggen en hoe je reiki kan toepassen op zo'n manier dat het jouw proces ondersteunt. 

De inhoud van de privé cursus is gelijk aan de groepscursus. Net als in een groepssetting leer ik jou hoe je een reiki behandeling volledig uitvoert en wat er bij komt kijken. Je ontvangt dus dezelfde informatie. Net als in de groepscursus ligt de aandacht op het vrij laten stromen van de reiki energie en het leren werken met jouw intuïtie. Hiervoor tune ik in op jouw energieveld en kijken we wat jij hiervoor nodig hebt. In een privé cursus is hier meer ruimte voor en zal dus nog meer gericht zijn op jouw persoonlijke spirituele ontwikkeling. 

In een privé cursus is er ook tijd om contact te leggen met jouw gidsen met betrekking tot vragen over jouw spirituele/persoonlijke ontwikkeling. Bereid gerust vragen hiervoor voor wanneer je dat prettig vindt. Door middel van channeling zal ik dan contact leggen met spirit. Dit moment zal na de inwijding plaatsvinden. 

In het middag gedeelte, na de inwijding, ontvang je een reiki behandeling van mij om jouw proces verder te ondersteunen. 

Ik sta volledig tot je beschikking wanneer jij zelf ook graag reiki wilt geven. Hierbij is het woord oefenen niet op zijn plek, je kan het niet goed of fout geven. Ik ondersteun je in dit moment bij het werken met je gevoel zodat de energie nog vrijer kan stromen. Soms is er, in positieve zin, veel los gekomen bij een inwijding, Het kan prettig zijn om in deze 'bubbel' te blijven. We voelen dan ook met elkaar aan of je liever een uitgebreidere behandeling van mij op dat moment ontvangt of dat we elkaar zullen behandelen. 

Na de cursus ben ik net als bij de de cursisten van de groepscursus bereikbaar voor vragen of het delen van ervaringen. En ben je van harte welkom om na het afronden van de reiki master met mij mee te lopen bij een groepscursus. 

Datum

De datum voor de cursus plannen we samen in.

Dit kan zowel in de weekenden als door de week. 

Het tijdstip is van 10:15 uur tot 15:15 uur.

In overleg kunnen we later of eerder beginnen. 

Prijzen individuele reiki cursus (incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven)

reiki 1:  € 307,-

reiki 2:  € 347-

reiki master: € 397,- 

Wil je graag als duo de reiki privé cursus volgen? Bijvoorbeeld met je partner of een vriendin/vriend? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden per email. 

Locatie in Amsterdam of Voorthuizen

Wanneer je mij in Voorthuizen bezoekt, ben je bij mij thuis. Op een fijne plek in de natuur en naast het bos. Tip: maak na de cursus een wandeling in het naast gelegen wilbrink bos.

Meer informatie of een datum prikken? 

Voor het inplannen van jouw cursus of wanneer je vragen hebt neem contact met mij op via reikibron@gmail.com of via 0648790183 (whatsapp). 

IMG_6554.JPG