Welkom. Wat mooi dat je je (verder) wilt gaan verdiepen in de wereld van reiki. Iedereen kan leren werken met de reiki energie. We gaan in deze cursus een stapje verder dan het 'leren' geven van reiki.

 

Tijdens de reiki cursus help ik jou in contact te komen met én te leren werken met jouw intuïtie.

Reiki leren en beoefenen is namelijk geen trucje leren. Tijdens de cursusdag is mijn intentie om jou te leren reiki te geven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Op die manier kan de energie vrij stromen en laat je de energie zijn werk doen. Die is tenslotte veel slimmer dan dat wij zijn. Hier help ik je gedurende de cursus dan ook met alle liefde bij.  

Reiki: een diepgaand en persoonlijk spiritueel proces 

De reiki energie bezitten we al vanaf onze geboorte. We hebben er alleen niks meer mee gedaan waardoor onze kanalen zijn dicht geslipt. Middels inwijdingen in reiki worden deze kanalen weer geopend. Doordat de kanalen worden geopend kan de Reiki-energie vanuit een dieper niveau door je heen stromen. Een reiki cursus/inwijding is dan ook een diepgaand en persoonlijk (spiritueel) proces. Je begint aan een nieuwe ontwikkelingsfase in jouw spirituele groei. Ook worden er stukken in jou geheeld die jou niet langer dienen. Er wordt opgeruimd kunnen we ook wel zeggen. Het is vaak dan ook een heel mooi maar soms ook emotioneel proces. Dit met als doel om meer in balans te komen en krachtig in jouw basis te komen staan.

 

Reiki kent 3 graden, waarbij je bij iedere graad de reiki energie (ook wel universele levensenergie) steeds sterker zal voelen, je kunt steeds gerichter en diepgaandere behandelingen uitvoeren en jouw spirituele proces wordt versterkt. 

Wil je een reiki cursus volgen, neem dan de tijd om een reiki master te kiezen waar je je goed bij voelt. Stel de vragen die je wilt aan de reiki master(s) of neem eventueel een behandeling wanneer je er nog niet zeker over bent. 

Reiki cursus 

Reiki 1  30 oktober 2022)

Klik HIER voor meer informatie over de reiki 1 cursus. 

Reiki 2 (16 oktober 2022)

Klik HIER voor meer informatie over de reiki 2 cursus. 

Reiki 3 (13 november) 

Klik HIER voor meer informatie over de master cursus. 

foto site 4.jpeg

Nazorg

Reiki beoefenen is passief en eenvoudig, hoe gek dat ook klinkt, maar door niets te doen is alles gedaan. Je fungeert als kanaal voor de energie. Jouw intentie en vertrouwen zijn hierbij krachtige factoren die de stroom van reiki kunnen beïnvloeden. Dit klinkt relatief makkelijk, maar je zal ondervinden dat dit juist veel oefening vraagt. Gun jezelf de tijd. Je kunt na een cursus altijd bij mij terecht voor vragen en begeleiding. Ook kun je bij mij terecht wanneer je wilt praten over jouw ervaringen na de reinigingsperiode na een reiki inwijding. Na de cursus ontvang je een uitnodiging voor de cursisten- facebook groep.

Individuele reiki cursus

Alle reiki cursussen zijn ook individueel mogelijk. Deze vinden dan plaats op de locatie bij mij thuis in Voorthuizen of in de praktijk Amsterdam. Neem contact met mij op voor meer informatie en het samen inplannen van een datum. Klik            voor meer informatie over de reiki privé cursus. 

De reiki cursus 1 , 2 en de master is ook online mogelijk. De inwijding kan zowel in persoon als op afstand plaatsvinden. De online cursussen vinden 1 op 1 plaats of in een duo. Mijn ervaring is dat dit rustiger is dan dat er meerdere personen virtueel aanwezig zijn. Deze dag is flexibel in te plannen. Neem contact met mij op voor meer informatie of het inplannen van een dag.

Opgeven of meer informatie?

Vragen en aanmeldingen mogen per email, whatsapp of het contactformulier. Ik stuur je dan alle informatie op. 

(0648790183 , whatsapp/bellen, reikibron@gmail.com). 

Graag eerst even telefonisch kennis maken? Dit kan. Het handigst is om mij even een whatsapje of email te sturen met jouw gegevens, dan neem ik telefonisch contact met je op.

*Op deze cursussen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.