Over mijn werkwijze

Reiki behandeling

Reiki behandeling

Tijdens een reiki behandeling lig je onder een warme deken met je kleding aan op een massagetafel. Er wordt niks van jou verwacht en je kunt even helemaal tot ontspanning komen. Je hoeft niet je best te doen om te ontspannen, je zal merken wanneer je de wil om te ontspannen los laat, het vanzelf gebeurd. Mijn handen bewegen zich een paar centimeter boven jouw lichaam. 

Ik ben reiki therapeute opgeleid binnen het Usui Systeem. Mikao Usui was de grondlegger van Reiki. Hij baseerde de behandelmethode (reiki) op basis van boeddhistische geschriften. 

 

Middels de reiki worden (eventuele) blokkades los gemaakt zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Soms is er geen sprake van een blokkade maar is er een tekort aan levensenergie op bepaalde plekken. De energie is wijzer dan wijzelf en weet precies waar je het het hardst nodig hebt.  Tijdens de behandeling ben ik slechts het doorgeefluik voor deze liefdevolle levensenergie. Bij reiki wordt er door de behandelaar niet gewerkt met zijn of haar eigen energie. Dit is een belangrijk verschil met andere healing methoden.

Tijdens de reiki behandeling maak ik contact met jouw energieveld en sta ik daarnaast in contact met mijn eigen zielenteam. De boodschap(pen) die ik tijdens een behandeling voor jou door mag krijgen zijn afkomstig uit de spirituele wereld of vanuit jouw energieveld. Deze zal ik naderhand met je delen,

 

Ik bied reiki behandelingen aan van 45 minuten en 60 minuten. De sessie van 75 minuten is een combinatie van Reiki & Reading. Bij alle reiki behandelingen ontvang je een volledig reiki behandeling waarbij (onder andere) alle hoofdchakra’s worden behandeld. Het verschil tussen de sessies heeft te maken met hoeveel tijd er is om na te bespreken. Een boodschap die voor jou is doorgekomen zal ik altijd met je delen (wanneer je dit prettig vindt).

Na de behandeling blijft de levensenergie doorstromen in jouw veld. Je staat na de behandeling beter in contact met jouw kern en intuïtie. Wanneer je je hier bewust van bent biedt dit mogelijkheid om nog meer uit de behandeling te halen. Hiervoor nodig ik je dan ook graag uit. Klik hier voor meer informatie over wat je zou kunnen doen na de behandeling.