Over mijn werkwijze

Witte planten

Een Reading

Heb je het gevoel dat je vastloopt in bepaalde dingen, zit je met bepaalde vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Geen vraag is mij te gek.

 

Tijdens een reading stem ik mij af op jouw energie (aura) en geef ik je terug wat zich daarin laat lezen. Ook kan het zijn dat ik informatie ontvang vanuit overleden dierbaren of gidsen. Tijdens een reading ontvang je informatie op zielsniveau. Vaak leven mensen in de moderne maatschappij van nu veel in en vanuit hun hoofd. Toegang krijgen tot een dieper zielsniveau kan hierdoor soms moeilijk zijn. Het kan jou inzichten/antwoorden geven met betrekking tot jouw vragen of inzicht geven over bepaalde situaties.

 

Ook kan ik je helpen bij hooggevoeligheid. Heb je het vermoeden dat je dit bent of wil je weten hoe je hier je kracht van kan maken? Ook bij verdere spirituele ontwikkeling kan ik je helpen en jou tools en inzichten meegeven om mee aan de slag te gaan en hoe je jouw gaven verder kan ontwikkelen. 

Medium Reading

Heb je behoefte aan gericht (of vooral) contact met een overleden dierbare dan raad ik je aan om een medium reading te boeken. Want hier zullen we dan mee beginnen en vanuit daar verdere vragen/onderwerpen behandelen. Je mag foto's en/of voorwerpen meenemen. Dit hoeft echter niet. 

Ook is een telefonisch of video consult mogelijk. De afstemming op jouw energieveld en overleden dierbaren werkt op dezelfde manier. Energie kent namelijk geen tijd en ruimte.