Zoeken
  • Reiki Amsterdam

Kan iemand jouw toekomst voorspellen?

Wanneer mensen een medium bezoeken verwachten ze vaak dat deze de toekomst kan voorspellen, op welk gebied dan ook of het nu om werk gaat of bijvoorbeeld de liefde.

Tot op zekere hoogte geloof ik dat bepaalde dingen in jouw levenspad liggen. Hiermee bedoel ik vooral welke potentie er is voor jouw leven. Maar gezien de vrije wil van jou zelf als ook de vrije wil van anderen, kan je nooit zeggen dat de toekomst vast ligt.

Naar mijn inziens komen toekomstvoorspellingen niet uit de spirituele wereld. Voelen, mogen zien of horen wat de potentie is van iemand zijn leven, dat kan zeker. Maar, dit is geen toekomstvoorspelling, omdat je ZELF de regisseur bent van jouw leven. Wat wel uit de spirituele wereld komt, zijn boodschappen die voor jou op dat moment belangrijk zijn voor jouw eigen ontwikkeling om die potentie tot leven te kunnen laten komen! Want van boven willen ze dat je jouw hoogste potentieel bereikt. Maar dat bereik je alleen door jouw levenslessen te leren en op die manier, jouw eigen wijsheid te vergroten en hoger bewust te worden.Ik vind het dan ook belangrijker dat je inzicht krijgt in jouw levenslessen waardoor je persoonlijk en spiritueel kan groeien. Wanneer je de verantwoording bij de toekomst voorspellingen van een medium legt, dan wordt het des te lastiger om deze lessen te leren. Stel. Een medium voorspelt aan jou dat er een man op jouw pad gaat komen die jou het hof gaat maken. Leuk, denk je dan: ik zit achterover en ik wacht. Echter, om deze juiste partner aan te trekken, zal je wellicht aan bepaalde zaken nog moeten werken. Misschien heb je bijvoorbeeld een muur rond je heen gebouwd omdat je slecht van vertrouwen bent. Jouw les is om aan vertrouwen te werken, zolang je dit niet doet dan zal deze man niet op jouw pad komen. Ik vertel je dan ook veel liever, waar jij aan kan werken, om zo ZELF de juiste dingen op jouw pad te laten komen. Je bent namelijk de regisseur van je eigen leven. De juiste dingen komen op jouw pad wanneer je zover in jouw ontwikkelings-en bewustzijnsproces bent.


Wanneer ik contact maak met de spirituele wereld dan stel ik mij open voor de boodschappen en inzichten die door mogen komen. Ik vraag niet, maar luister alleen. Boven weten zij wat er op dit moment het belangrijkste is om door te geven. En dit kan iets heel anders zijn dan wij zelf (met ons ‘ego’) denken wat wij nodig hebben.

Eigen verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen geluk, is vele male krachtiger dan een toekomstvoorspelling van een medium. En dit is dan ook hoe ik zelf graag werk. Ik zelf weet eigenlijk niks, ik mag alleen soms als kanaal fungeren voor het doorgeven van boodschappen vanuit de spirituele wereld. De boodschappen zullen altijd gericht zijn op datgene wat jouw ziel nodig heeft om te kunnen stralen en je hoogste potentieel te kunnen bereiken.