Over mijn werkwijze 

A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself.

Ik ben reiki therapeute opgeleid binnen het Usui Systeem. Mikao Usui was de grondlegger van Reiki. Hij baseerde de behandelmethode (reiki) op basis van boeddhistische geschriften. 

Tijdens een reiki behandeling fungeer ik als het kanaal voor deze energie. Hierbij ga ik te werk volgens de leer van Usui en werk ik tegelijkertijd met mijn intuïtie en zet ik mijn heldervoeldendheid en helderhorendheid in. Hierdoor ontvang ik informatie vanuit jouw ziel en kan ik jou boodschappen doorgeven die jou inzicht geven. Ik combineer een reiki behandeling op deze manier dan ook met het doorgeven van boodschappen die je verder helpen.

Mijn intentie is om jouw zelfhelend vermogen te stimuleren. Door middel van reiki breng ik jouw energetische systeem weer in balans. Jouw kanalen worden heropend waardoor de energie weer vrij door kan stromen en jouw chakra’s worden in balans gebracht. Je komt al tijdens de behandeling in een staat van ‘zijn’ waardoor je dichter bij je ziel en intuïtie komt. Hierdoor kan het zijn dat je tijdens of na een behandeling ook zelf antwoorden of inzichten ontvangt waar je naar op zoek was. Dit zelf ervaren is heel waardevol en is mijn intentie voor jou wanneer we starten met de behandeling. Na de behandeling deel ik met jou wat ik heb mogen voelen en aan jou mag doorgeven. 

Door een reading te combineren met reiki wordt je energetisch systeem (aura) in balans gebracht waardoor je de opgedane inzichten nog beter in praktijk kunt brengen.

Klik hier om meer te weten te komen over mijn diensten. 

“Reikibron gaf mij het juiste duwtje in de goede richting toen ik er echt even helemaal doorheen zat. Ik ben Petra hier heel dankbaar voor en vandaar deze 5 sterren beoordeling.”

- Erik Ooms, Amsterdam

“Petra ik hou van jou!! Ik raad iedereen aan om hier een keertje naar toe te gaan. Petra is zo’n fijn mens en je voelt je gelijk op je gemak. Ook de behandeling is super!!”

— Zoë Yasmin, Amsterdam

“Vorige week heb ik mijn derde graad inwijding in Reiki mogen ontvangen van Petra. Het was een hele fijne en bijzondere ervaring. Veel bij geleerd en nieuwe inzichten gekregen in de prachtige mogelijkheden van Reiki. Zij is een heel warm en open mens. Haar ontspannen uitstraling en humor zorgde voor een gezellige en fijne sfeer in de groep.”

- Sjarlot van Veen, Amsterdam

“Mijn aller eerste reiki ervaring bij Petra was een super fijne sessie! Petra is heel warm en open persoon waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ik had erg last van spanningen in mijn lijf en ik voelde me na de sessie hiervan al enorm verlicht. Ik heb die avond ook heerlijk diep en lang geslapen! Aanrader! ”

- Edwige Dreue, Amsterdam

“Een heel mooie ervaring. Petra stelt je gelijk op je gemak en geeft tijdens de behandeling berichten door. Voor mij is het een eye opener geweest en ik kom zeker weer terug!”

- Sophia Dekker, Amsterdam

“Bijzondere reikibehandeling, Petra is mega paranormaal begaafd en geeft naast de fijne reikibehandeling heldere boodschappen door die enorm inzicht geven! Aanrader! Ik verheug mij alweer op de volgende keer!! ”

— Fara van B., Amsterdam

“de energie stroomde behoorlijk en ook leuk om na de behandeling te horen wat ze bij mij oppikte”

- Michel H, Utrecht

“Mijn steun en toeverlaat in tijden dat ik het allemaal even niet meer zie zitten. De reiki ontspant en Petra's woorden en adviezen geven me steun en vertrouwen. ”

-  Marcel K., Leiden