"A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself."

Mijn intentie is om jouw zelfhelend vermogen te stimuleren. Je hebt namelijk geen healer nodig om iets te helen. En in alle eerlijkheid: dat kan zelfs niet. 

 

Jij bent namelijk de enige die dat kan doen. Wat ik wel kan doen is jou daar ontmoeten waar je bent, je de hand toereiken en een stukje met je mee wandelen. Dit doe ik niet alleen, maar samen met de spirituele wereld.

Vanuit deze afstemming met de spirituele wereld wordt de weg vrij gemaakt van hetgeen dat bewust en onbewust wordt vast gehouden in jouw systeem. Het is jouw zelfhelend vermogen dat op deze manier de ruimte krijgt om zijn werk te doen. Er start een bewustwordingsproces en het is dit bewustwordingsproces wat jouw pad zal doen verlichten. 

Je kunt bij mij terecht voor reiki behandelingen en readingen. Ook een combinatie sessie is mogelijk. Kijk bij de subknoppen in dit venster voor meer informatie over iedere dienst. 

Diensten & Tarieven

Reading 60 minuten  €75,- 

Medium Reading 60 minuten €75,-

Reiki behandeling 60 minuten  €75,- 

Reiki behandeling 45 minuten  €60,-

Reiki behandeling & Reading 75 minuten €85,-

Afspraak maken 

Wil je een afspraak maken? Via de pagina 'afspraak inplannen' kun je zelf jouw sessie inboeken voor de praktijk in Amsterdam. Klik HIER voor deze pagina. 

 

Kom je graag langs in de praktijk in Voorthuizen of wil je een video/telefoon consult? Neem dan contact met mij op via 0648790183 (whatsapp/sms) of stuur een mail naar reikibron@gmail.com. Ook bij vragen hoor ik je graag. 

Alle consulten zijn ook online mogelijk. Dit kan een reading, reiki behandeling zijn of een combinatie van reiki en reading. We maken gebruik van telefoon, face time, video-bellen via whatsapp of zoom. 

“Reikibron gaf mij het juiste duwtje in de goede richting toen ik er echt even helemaal doorheen zat. Ik ben Petra hier heel dankbaar voor en vandaar deze 5 sterren beoordeling.”

- Erik Ooms, Amsterdam

“Petra ik hou van jou!! Ik raad iedereen aan om hier een keertje naar toe te gaan. Petra is zo’n fijn mens en je voelt je gelijk op je gemak. Ook de behandeling is super!!”

— Zoë Yasmin, Amsterdam

“Vorige week heb ik mijn derde graad inwijding in Reiki mogen ontvangen van Petra. Het was een hele fijne en bijzondere ervaring. Veel bij geleerd en nieuwe inzichten gekregen in de prachtige mogelijkheden van Reiki. Zij is een heel warm en open mens. Haar ontspannen uitstraling en humor zorgde voor een gezellige en fijne sfeer in de groep.”

- Sjarlot van Veen, Amsterdam

“Mijn aller eerste reiki ervaring bij Petra was een super fijne sessie! Petra is heel warm en open persoon waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ik had erg last van spanningen in mijn lijf en ik voelde me na de sessie hiervan al enorm verlicht. Ik heb die avond ook heerlijk diep en lang geslapen! Aanrader! ”

- Edwige Dreue, Amsterdam

“Een heel mooie ervaring. Petra stelt je gelijk op je gemak en geeft tijdens de behandeling berichten door. Voor mij is het een eye opener geweest en ik kom zeker weer terug!”

- Sophia Dekker, Amsterdam

“Bijzondere reikibehandeling, Petra is mega paranormaal begaafd en geeft naast de fijne reikibehandeling heldere boodschappen door die enorm inzicht geven! Aanrader! Ik verheug mij alweer op de volgende keer!! ”

— Fara van B., Amsterdam

“de energie stroomde behoorlijk en ook leuk om na de behandeling te horen wat ze bij mij oppikte”

- Michel H, Utrecht

“Mijn steun en toeverlaat in tijden dat ik het allemaal even niet meer zie zitten. De reiki ontspant en Petra's woorden en adviezen geven me steun en vertrouwen. ”

-  Marcel K., Leiden