center inner .jpg

De reiki behandeling

Bij een reiki behandeling lig je in je kleding op de massagetafel. Door middel van diverse handposities op het lichaam en boven het lichaam zal de reiki, de universele levensenergie, door jou heen stromen.

 

Tijdens de behandeling zal je de warmte van mijn handen voelen en in (diepe) ontspanning komen. Het kan daarnaast zijn dat je verschillende soorten sensaties ervaart, dit is voor iedereen anders. Zo kan je onder andere tintelingen voelen of het letterlijk voelen stromen. Omdat reiki jouw kanalen (her)opent kan het ook zijn dat je bepaalde beelden te zien krijgt of ineens antwoord ontvangt op jouw vragen.

 

Wat je ervaart is voor iedereen anders en kan zelfs voor jou zelf bij iedere behandeling anders zijn. Wat gebeuren moet, gebeurd. Je krijgt dat wat je nodig hebt en soms is dat net iets anders dan jij of ik zelf van te voren hadden bedacht.

 

Tijdens een behandeling komt het geregeld voor dat ik een boodschap (of boodschappen) voor jou door mag krijgen. Dit kan voortkomen uit de spirituele wereld of vanuit jouw energieveld. Deze zal ik naderhand met je delen. Er is voor en na een behandeling ruimte en tijd voor vragen. Naderhand werkt de energie door. Je zal merken dat je je lekkerder in je vel voelt. Ik omschrijf het vaak ook wel als je 'lichter' voelen. Ook kan het goed zijn dat je de dagen er na tot bepaalde inzichten komt.